Engelsk

Engelskundervisning for børn og voksne

Book en gratis konsultation!

​Hos Study House /FEGU vil vi gerne tilbyde dig eller dit barn bedst mulig engelskundervisning, og derfor er alle vores undervisere uddannet i FEGU’s studiemetoder. Alle kan lære, og vi vil gerne hjælpe dig med at blive bedre til engelsk! Vi har fire afdelinger i Jylland i henholdsvis Aarhus, Aalborg, Mariagerfjord og Horsens.

Inden vi starter privat engelskundervisning, afholder vi en indledende samtale om niveau. I denne samtale med eleven tester og vurderer vi, hvilke faglige emner, den enkelte elev burde kunne på nuværende klassetrin. Herefter arbejdes der intensivt med at få styr på de emner, som eleven ikke mestrer.

I vores undervisning har vi stor fokus på at ”lappe huller” i grammatikken og det engelske sprog.

Vi er et supplement til den skole du går på

​Det vil sige du ikke kan gå op til eksamener hos os, men vi kan hjælpe dig med at blive klar til dine eksamener på din skole.​

Privatundervisning på professionel sprogskole

Når det kommer til sprogundervisning, anvendes Christian Aagaards fremragende engelskkurser for at forbedre ordforråd, udtale og grammatikforståelse. Uanset hvilke vanskeligheder eleven måtte have, så kan koden knækkes på ganske kort tid med vores pædagogiske tilgang. Vores erfaring er, at alle kan lære, hvis det foregår trin for trin og i et tempo, som passer til den enkelte elev. Vi lægger ligeledes vægt på, at atmosfæren er tryg, og at eleven har det sjovt og oplever succes undervejs i vores engelskundervisning.

Vi vurderer, at det bedste resultat med engelskundervisning opnås med timer 2 gange om ugen på vores små hold med 2-3 elever per lærer. Det kører hver eftermiddag fra kl. 13-18. Hvis det skønnes, at den enkelte elev vil få mest ud af enetimer med hjælp til engelsk, kan dette også lade sig gøre. Det vurderes under forløbet, om det vil være mere optimalt med privatundervisning i engelsk.

Kontakt os for at høre om engelskundervisning

Er du interesseret i engelskundervisning for dig eller dit barn, skal du ikke tøve med at kontakte os for at høre mere. Uanset om du bor i Aarhus, Aalborg eller et helt tredje sted, kan vi hjælpe dig med et kursus, der passer dig.

Ring til os allerede i dag på telefon (+45) 41 67 57 93 eller send os en mail på bello@studyhouse.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Find lektiehjælp i disse byer

Kontakt os

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag

(+45) 41 67 57 93
bello@studyhouse.dk