Læseproblemer?

Læsevanskeligheder? Tag et ​kursus og knæk læsekoden

Lider du eller dit barn af læsevanskeligheder?

Vi anvender Christian Aagaards fremragende læsekurser som er baseret på nogle meget grundlæggende principper og redskaber, som gør vores læse- og staveundervisning succesfuld. Vi har fire afdelinger i Jylland i henholdsvis Aarhus, Aalborg, Øster Hurup og Horsens. Her tilbyder vi lektiehjælp til både børn og voksne.

Uanset hvilke læsevanskeligheder eller graden af ordblindhed, eleven måtte have. Ligegyldigt hvad, kan koden knækkes på ganske kort tid. Trin for trin lærer eleverne alt fra bogstavernes lyde i de små lydrette ord, over til de længere ikke-lydrette ord samt fremmedord og sammensatte ord.

Vi er et supplement til den skole du går på

​Det vil sige du ikke kan gå op til eksamener hos os, men vi kan hjælpe dig med at blive klar til dine eksamener på din skole.​

Alle kan lære

​Vores erfaring er, at alle kan læse, uanset læsevanskeligheder eller ordblindhed. Det er muligt, når det foregår trin for trin og i et tempo, som passer den enkelte elev. Vi lægger ligeledes vægt på, at atmosfæren er tryg, og at eleven har det sjovt og oplever succes undervejs.​

Vi tilbyder læsekurser på alle niveauer

De grundlæggende læsekurser er Lilla, Grønt, Blåt, Rødt og Orange Læsekursus. De dækker læseundervisning fra 0. til 7. klasses niveau. Ved den indledende samtale vurderer og tester vi elevens faglige niveau og omfanget af læsevanskeligheder. Derefter arbejder vi os frem i et individuelt tempo.

Elever fra 0. til 6. klasse med læsevanskeligheder starter ofte med Lilla eller Grønt læsekursus. Elever fra 7. klasse begynder ofte med Blåt eller Rødt Læsekursus, hvorefter de arbejder sig fremad mod Orange Læsekursus. Når Orange Læsekursus er gennemført, kan man læse alle tekster!

Vi tror på, at det er lettere at læse, hvis undervisningen er håndgribelig. Derfor bruger vi blandt andet modellervoks, lyd, video og billeder, når vi underviser børn med læsevanskeligheder. Alle kan lære, og vi vil gerne hjælpe dit barn med at blive bedre til at læse!

Book en gratis konsultation!

Vil du gerne høre mere om vores kurser til børn og voksne med læsevanskeligheder? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon (+45) 41 67 57 93 eller send os en mail på bello@studyhouse.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.​​

Lilla Læsekursus

Det Lilla Læsekursus er det første læsekursus. Her lærer du alle bogstaverne og deres lyde. Du lærer at sætte lydene sammen til enstavelsesord. Næsten alle ord på det Lilla Læsekursus er lydrette, og som det eneste eksisterende danske læsekursus, vil du her ikke møde nye ord, som ikke allerede er blevet gennemgået. Her gennemgår vi også betydningen af nogle vigtige grundlæggende ord.

Grønt Læsekursus

Det Grønne Læsekursus kommer efter det lilla. Her lærer du om vokaler og konsonanter. Du lærer at dele ord på en nem måde, så du kan læse lydrette ord med flere stavelser. Vi gennemgår forskellige konsonantsammenstillinger, og du lærer om –e, der kan sige ØH, og, –er der kan sige ÅR. Kurset mod læsevanskeligheder indeholder en del videoer, hvor vi på en nem måde viser, hvad der skal læres.

Blåt Læsekursus

​Det Blå Læsekursus kommer efter det grønne. Her lærer du om kort og lang vokal og dobbeltkonsonant. Vi gennemgår stumme og bløde d’er og stumme og bløde g’er. Du lærer også om eg og ej, der siger aj. Du er på vej til at blive en god læser, hvor læsevanskeligheder ikke længere er en stor hindring.​

Rødt Læsekursus

Det Røde Læsekursus kommer efter det blå. Her gennemgår vi vokalfamilierne. Du lærer, hvornår vokalerne skifter lyd til en anden vokallyd, og hvilke andre vokallyde de kan skifte til. Læsevanskeligheder synes nu meget små.

Orange Læsekursus

Det Orange Læsekursus kommer efter det røde. Her lærer du om tryk. Du lærer om sammensatte ord, og du lærer om fremmedord. Når du er færdig med dette kursus, er du ude over læsevanskeligheder og er i stand til at læse alt.

Find lektiehjælp i disse byer

Kontakt os

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag

(+45) 41 67 57 93
bello@studyhouse.dk