Naturfag

Natur/teknologi hed tidligere natur/teknik i folkeskolens 1.-6. klasse

Natur/teknologi hed tidligere natur/teknik i folkeskolens 1.-6. klasse. Uanset fagets navn kan faget være svært. Det er ikke altid lige nemt at huske dyr og planters mange navne, hvordan man ser forskel på de forskellige fisk, eller hvad de forskellige hovedstæder hedder rundt omkring i verden. Hos Study House /FEGU vil vi gerne hjælpe dit barn med lektiehjælp til faget og sikre, at eleven får tilegnet sig en faglighed som et godt grundlag for de fremtidige fag fysik/kemi, biologi og geografi.

I folkeskolens 7.-10. klasse er naturfag en samlet betegnelse for de individuelle fag fysik, kemi, biologi og geografi.

Uanset hvilket fag eller dele af faget, som du gerne vil have lektiehjælp til, er vi i Study House/FEGU klar til at hjælpe. Vi kan hjælpe med både opgave- og rapportskrivning, eksamensforberedelse eller forståelse af faglige tekster og bøger.

​​Vi er et supplement til den skole du går på.

Det vil sige du ikke kan gå op til eksamener hos os, men vi kan hjælpe dig med at blive klar til dine eksamener på din skole.

Book en gratis konsultation og find ud af hvordan vi kan hjælpe dig! Du kan kontakte os på tlf. (+45) 41 67 57 93 eller mail bello@studyhouse.dk for at høre om mulighederne i de forskellige afdelinger.​

Find lektiehjælp i disse byer

Kontakt os

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag

(+45) 41 67 57 93
bello@studyhouse.dk