Stavning

Lær at stave

Det danske sprog kan være svært, og retskrivning forekommer ikke altid lige logisk. Derfor er det ikke nok at lære at læse – man skal også kunne stave og skrive, selv i tider med stavekontrol. Med udgangspunkt i principperne fra vores succesfulde læse- og grammatikkurser tilrettelægger vi en sjov og grundlæggende staveundervisning for både børn, unge og voksne. Vores læse- og grammatikkurser er baseret på enkle regler og principper, som vil hjælpe dig eller dit barn med at nedsætte mængden af røde streger i de skriftlige opgaver.

Book en gratis konsultation!

​Undervisningen foregår enten på vores små hold, hvor hver enkelt elev arbejder i eget tempo, men sidder med andre i samme situation, eller man kan arbejde intensivt ved eneundervising efter aftale.

Vi er klar til at hjælpe dig eller dit barn hver eftermiddag fra kl. 13 til 18.

Alle kan lære, og vi vil gerne hjælpe dig med at blive bedre til at stave.

Vi er et supplement til den skole du går på

​Det vil sige du ikke kan gå op til eksamener hos os, men vi kan hjælpe dig med at blive klar til dine eksamener på din skole.​

Find lektiehjælp i disse byer

Kontakt os

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag

(+45) 41 67 57 93
bello@studyhouse.dk