Matematik

Matematik​

​Hos Study House ved vi, hvor vigtig matematikken er i gymnasiet og på HF, da den ofte er grundlag for at kunne søge ind på de videregående uddannelser. ​Det betyder dog ikke, at matematikken altid er lige nem – men i Study House har vi mange års erfaring med at gøre matematik let forståeligt, uanset udgangspunkt.

​Vi tilbyder matematikundervisning og lektiehjælp med fokus på at få styr på alt fra trigonometri (trekantsberegninger), funktioner og differentialregning til logaritme-regneregler, integralregning og differentialligninger!

 

Matematikhjælp på A-, B- og C-niveau

Vi gør både A-, B- og C-niveau til forståelige og overskuelige eksamensfag, og du bliver fortrolig med alle emner og opgavetyper, så det bliver nemt at følge med i undervisningen og lave afleveringer og projektopgaver.

​Uanset om du arbejder hen mod en skriftlig eller mundtlig eksamen eller bare kæmper med de ugentlige afleveringer, så finder vi både de tidligere ”huller” og får styr på de emner, du er i gang med nu.

​Undervisningen foregår som enetimer om eftermiddagen (og der er også mulighed for timer formiddag, aften og weekend hvis det passer ind i dit skema), eller evt. kan 2-3 venner lave et lille “hold”.

Vi er et supplement til den skole du går på.

Det vil sige du ikke kan gå op til eksamener hos os, men vi kan hjælpe dig med at blive klar til dine eksamener på din skole.​

​Book en gratis konsultation og find ud af hvordan vi kan hjælpe dig!

​I Aarhus har vi “Matematik-eksperten” Martin, som gør selv de sværeste matematiske emner let forståelige gennem dagligdags eksempler

(+45) 41 67 57 93
bello@studyhouse.dk