Om os

Om Study House

Study House/FEGU er en forening, der har til formål at hjælpe børn, unge og voksne med at lære – om det så er at lære at læse, lære at stave og skrive, lære matematik, lære fremmedsprog som engelsk, tysk og fransk eller blot at lære hvordan man lærer!

Vores lærere har vidt forskellig baggrund, men alle har et hjerte der banker for undervisning, at hjælpe og den holdning, at det skal være sjovt at lære noget! Vores holdning er, at alle kan lære!

Vi har lærere med praktisk erfaring fra gymnasier og skoler

De fleste lærere har erfaring fra enten folkeskolen, gymnasiet, friskoler eller anden undervisning, og alle er oplært i studiemetoden, så de let kan se, hvilke barrierer den enkelte elev er løbet ind i, og kan afhjælpe dem.​

Hubbard har afdækket de 3 vigtigste barrierer i studiemetoden, man kan løbe ind i, når man vil tilegne sig viden.

Det helt unikke er, at vores lærere kan aflæse på elevernes kropssprog, hvilke problemer de er løbet ind i og ikke mindst vide, hvad man skal gøre for at afhjælpe problemet.

Læs mere om studiemetoden her

På siden ”Vores afdelinger” kan du se hvilke lærere, der er tilknyttet de enkelte afdelinger.

Ros fra UNESCO om vores undervisningsmetode

Study House /FEGU er en del af foreningen Applied Scholastics (anvendt lærdom), som er dedikeret til at forbedre uddannelse med studiemetoden, som vi bruger her hos Study House. Den skandinaviske UNESCO ambassadør for undervisning og verdensfred Bertil Persson har udtalt sig om sine oplevelser med Applied Scholastics og studiemetoden. Herunder findes der et oversat uddrag deraf, samt den originale udgave.

Oversat uddrag

Original udgave​

Find lektiehjælp i disse byer

Kontakt os

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag

(+45) 41 67 57 93
bello@studyhouse.dk